Felixtoernooi 2018 - VOP Udenhout

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Felixtoernooi 2018

Toernooi

Petanque Vereniging Voor Ons Plezier (VOP)
Zaterdag 2 Juni: Felix Apotheek toernooi
Op zaterdag 2 juni werd op de buitenbanen van Petanque Vereniging Voor Ons Plezier (VOP) het jaarlijkse Felix Apotheek toernooi gehouden. Tijdens dit toernooi, waarop alleen leden van VOP mogen meedoen, wordt in 3 speelrondes uitgemaakt wie dit jaar de Felix Apotheek wisselbeker voor een jaar mee naar huis mag nemen.
De start van het toernooi was dit jaar wat later in verband met de begrafenis van ons lid Tien Verhoeven in de ochtenduren. Veel van de leden van VOP waren aanwezig bij de uitvaartdienst en gaven daarmee aan hoe geliefd Tien was bij VOP.
Het toernooi werd dan ook door de organisatie geopend met 1 minuut stilte en tijdens de pauzes tussen de speelrondes was het overlijden van Tien het gesprek van de dag.
Traditioneel vielen ook de hapjes die door Felix Apotheek werden verzorgd tussen de speelrondes in goede aarde. Felix Apotheek hartelijk dank hiervoor!
32 leden streden onder gelukkig droge weersomstandigheden in de 3 speelrondes om de prijzen in de vorm van levensmiddelenpakketten en uiteraard de Felix Apotheek wisselbeker.
De uitslag na 3 speelrondes was:
Jan van Groenendaal  (tevens winnaar wisselbeker Felix Apotheek)
Ad Kuijpers
Joost van Breugel
Tijn Pijnenburg
Ineke Nooijen
Leo Smits
Henk van Gorkum
Rieky Verdaasdonk
Alle prijswinnaars: proficiat!!
De volgende activiteit waar u aan kunt deelnemen is de Mini-Mix van juni die op zaterdag 16 juni wordt gehouden op het terrein van VOP op Sportpark Zeshoeven te Udenhout.
Iedereen kan hier aan deelnemen, voor slechts €2,- inschrijfgeld  per persoon maakt u kans op een van de prijzen in de vorm van levensmiddelenpakketten.
Inschrijven kan in onze kantine tussen 1300 uur en 1330 uur op zaterdag 16 juni.

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu