Bemo Toernooi 2018 - VOP Udenhout

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Bemo Toernooi 2018

Toernooi

Petanque Vereniging Voor Ons Plezier (VOP)

BEMO Zonweringtoernooi dd 260518

Op zaterdag 26 mei 2018 werd voor het 2 e jaar het BEMO Zonwering toernooi gehouden bij Petanque Vereniging Voor Ons Plezier op het Sportpark Zeshoeven te Udenhout.
Een open toernooi waar iedereen voor kan inschrijven, wel met doubletten (tweetallen). De samenstelling van een doublette is vrij: 2 dames, 2 heren of 1 dame en 1 heer. Leeftijd speelt ook geen rol! Ook hoeft men geen lid te zijn van een Petanque vereniging of lid te zijn van de Nederlandse Jeu de Boules Bond (NJBB)
Het toernooi wordt gespeeld in 2 poules, een A=poule en een B-poule. De winnende doubletten van de beide poules maken in een finale wedstrijd onderling uit wie dit jaar in het bezit komt van de BEMO Zonwering wisselbeker.
20 doubletten hadden zich ingeschreven voor het toernooi en gingen om 1030 uur van start met de eerste van in totaal 4 speelrondes. Prachtig weer en een goede organisatie zorgden ervoor dat deze speelrondes lekker vlot verliepen terwijl er toch voor de onderlinge contacten ook genoeg tijd overbleef.
Na de spannende finale tussen de winnaars van de A-poule,  (Jeroen van den Elzen en Tonny Raaymakers) en de winnaars van de B-poule (Osman Jibril en Piet Hakken) was de eindstand  13-12 voor Osman en Piet zodat zij de wisselbeker in ontvangst mochten nemen.
De winnaars van het BEMO Zonwering toernooi:
Poule A:
Jeroen van den Elzen en Tonny Raaymakers   4+19
Mari van der Pol en Frans Spijkers     3+22
Wil van Gestel en Andre Abdoellah     3+14
Poule B:
Piet Hakken en Osman Jibril      4+41
Michael Adams en Ruud Jolie     4+28
Marian van Campen en Karel Copier     3+21
Wisselbeker BEMO Zonweing toernooi: Piet Hakken en Osman Jibril
Alle prijswinnaars: proficiat!


 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu